Blogarchief

woensdag 19 februari 2014

Week 7 : When I Grow Up...

Als ik later groot ben... Dat is de prompt voor week 7. Het antwoord is voor mij duidelijk in de tekst moet iets komen van gymleraar, moeder en vrouw of echtgenoot. Gymleraar is het helaas niet geworden, daar de kansen op een baan erg klein waren bij het begin van mijn studie, heb ik er voor gekozen om een heel andere opleiding te doen met een brede basis (Facilitair management). En dan vervolgens een baan gevonden in weer een heel andere richting : systeem ontwikkelaar - software programmeur. Maar ja die grote wens om gymleraar te worden is er van heel klein altijd geweest, dus vandaar. Sporten heeft uiteraard wel altijd een grote rol gespeeld, gestart met turnen, daarna nog fanatiek gehandbald, en nu nog steeds 3 keer per week in de sportschool.

Voor de achtergrond van mijn blz wist ik ook al wat ik wilde gaan doen, nog voordat de prompt bekend was, ik had nl deze tutorial gezien, voor het marmeren van papier met scheerschuim en Inkt van Dylusions. Erg leuk om te doen, onvoorspelbaar maar prachtig resultaat.

Vervolgens een foto van mij zelf (10-12 jaar) erbij geplakt en gestart met het tekenen van lijnen voor het plaatsen van de tekst. Als laatste nog wat bloemen gestempeld en klaar is mijn blz.


1 opmerking: